Scriitorul Radu Paraschivescu a postat pe Facebook un mesaj în care îl taxează pe Dan Puric, după comentariile acestuia din noaptea de Înviere.

Radu Paraschivescu taxează drastic și numește o ”abjecție” comentariile făcute de Dan Puric, în calitate de inivtat la Realitatea Plus, chiar în sâmbăta dinaintea slujbei de Înviere.

Scriitorul trasează o comparație și spune că ”să spui la Realitatea TV "Românii au umor, dar nu papagalii ăia de la ProTV" e o gafă pe care, dacă ai un strop de bună-creştere, n-o faci.”

Apoi, merge către replica pe care Dan Puric a dat-o în aceeași emisiune, afirmând că ”să spui, tot la Realitatea TV, că "Haimanalele alea de la Colectiv abia se pregăteau: Jos Biserica! Jos Patriarhul!" este o abjecţie pentru care un moderator cu şira spinării l-ar fi poftit pe rostitor să-şi ceară iertare sau să părăsească platoul.”

Paraschivescu conchide că ”rostitorul este, în ambele cazuri, Dan pe bună dreptate Puric.”

Dan Puric, derapaj grav despre Colectiv

Invitat la Realitatea Plus, Dan Puric a lansat o tiradă de atacuri împotriva tinerilor de la Colectiv, împotriva Bruxelles-ului și împotriva oamenilor de pe Facebook, timp în care moderatorul emisiunii nu a intervenit.

Moderatorul: Este vorba și despre aglomerarea de persoane.
Dan Puric: Bogdane, eu știu asta. Eu am mai zis: Biserica a reacționat foarte bine, foarte înțelept. Că lipseau două babe la altar și începea: A început Covidu' în România. Cum a făcut la Colectiv. Haimanalele alea abia se pregăteau cu "Jos Biserica!", "Jos Patriarhul!". Dacă ei sunt hrăniți...


Despre autor:


Ultima actualizare: 20 Aprilie 2020 - 11 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.