Social20 Aprilie 202011:15de George Stanciu

Lectura de un minut

Scriitorul Radu Paraschivescu a postat pe Facebook un mesaj în care îl taxează pe Dan Puric, după comentariile acestuia din noaptea de Înviere.

Radu Paraschivescu taxează drastic și numește o ”abjecție” comentariile făcute de Dan Puric, în calitate de inivtat la Realitatea Plus, chiar în sâmbăta dinaintea slujbei de Înviere.

Scriitorul trasează o comparație și spune că ”să spui la Realitatea TV "Românii au umor, dar nu papagalii ăia de la ProTV" e o gafă pe care, dacă ai un strop de bună-creştere, n-o faci.”

Apoi, merge către replica pe care Dan Puric a dat-o în aceeași emisiune, afirmând că ”să spui, tot la Realitatea TV, că "Haimanalele alea de la Colectiv abia se pregăteau: Jos Biserica! Jos Patriarhul!" este o abjecţie pentru care un moderator cu şira spinării l-ar fi poftit pe rostitor să-şi ceară iertare sau să părăsească platoul.”

Paraschivescu conchide că ”rostitorul este, în ambele cazuri, Dan pe bună dreptate Puric.”

Citeste si:
Piedone, condamnat la 8 ani în cazul Colectiv, candidează din nou...
Piedone, condamnat la 8 ani...

Dan Puric, derapaj grav despre Colectiv

Invitat la Realitatea Plus, Dan Puric a lansat o tiradă de atacuri împotriva tinerilor de la Colectiv, împotriva Bruxelles-ului și împotriva oamenilor de pe Facebook, timp în care moderatorul emisiunii nu a intervenit.

Moderatorul: Este vorba și despre aglomerarea de persoane.
Dan Puric: Bogdane, eu știu asta. Eu am mai zis: Biserica a reacționat foarte bine, foarte înțelept. Că lipseau două babe la altar și începea: A început Covidu' în România. Cum a făcut la Colectiv. Haimanalele alea abia se pregăteau cu "Jos Biserica!", "Jos Patriarhul!". Dacă ei sunt hrăniți...

Citeste si:
Date în judecată după ce au comentat la pozele indecente ale unei...
Două tinere au fost date în...


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.