Un român întors din străinătate, ce se afla în autoizolare, a fost reținut de polițiști, după ce a fost prins în flagrant

Procurorii DIICOT Oradea au dispus, în cursul zilei de joi, reținerea pentru 24 de ore a unui bărbat, acuzat de trafic internațional de droguri de risc și trafic de droguri de risc, în formă continuată.

„În cauză s-a stabilit că, la data de 27 martie, inculpatul B.A.I. a intrat în ţară prin P.T.F. Borş, călătorind din Anglia, dată de la care se afla în autoizolare pentru 14 zile, potrivit actelor normative subsecvente decretului 195/2020 prin care s-a instituit starea de urgenţă la nivel naţional, iar la intrarea în ţară, acesta a adus cu el cannabis, din care a comercializat o parte, chiar din starea de autoizolare în care se afla”, se arată în comunicatul DIICOT.

Procurorii Direcției, alături de ofițeri BCCO Oradea, au efectuat un flagrant pentru a-l prinde pe bărbat. Acesta tocmai vânduse prin gardul casei sale din Bihor 60 de pliculețe cu cannabis (aproximativ 100 de grame) pentru 4.400 de lei.

În urma percheziției de la domiciliul bărbatului, ofițerii DIICOT și BCCO au ridicat alte 11 pliculețe cu canabis, pe care acesta intenționa să le vândă, arată mediafax.ro.


Despre autor:


Ultima actualizare: 10 Aprilie 2020 - 05 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.