Social 9 Aprilie 2020 12:30

Întors recent din Anglia, un bărbat din Galaţi a introdus droguri într-un centru de carantină din oraş. Vecinii l-au reclamat la poliție după ce a provocat scandal și se comporta ciudat. Ulterior, jandarmii au găsit în camera lui mai multe droguri de risc.

Incidentul s-a produs miercuri seara, într-o clădire transformată în centru de carantină pentru persoanele venite din străinătate. Bărbatul se comporta ciudat şi i-a speriat pe cei aflaţi în centru, iar aceştia s-au adresat unei patrule de jandarmi, potrivit mediafax.ro

Jandarmii au găsit în camera sa o pungă cu o substanţă verde care ar fi fost cumpărată de la Londra, după cum susține bărbatul.

”Miercuri, 8 aprilie, în jurul orei 21:00, echipajul de jandarmerie aflat în misiune de ordine publică în zona unui centru de carantină din municipiul Galaţi a fost sesizat de către administratorul unităţii de cazare că într-o cameră se află un bărbat care delirează şi se manifestă violent şi zgomotos, informaţiile fiind obţinute de la colegii acestuia de cameră.

În momentul în care au intrat în interiorul camerei, jandarmii au observat că bărbatul se afla într-o stare confuză, cu un comportament delirant. Întrebat despre cele petrecute, colegii acestuia au spus că s-au speriat de comportamentul lui, un astfel de episod petrecându-se şi în data de 7 aprilie, motiv pentru care au luat legătura cu administratorul unităţii de cazare.

În urma efectuării percheziţiei corporale şi controlul bagajelor, jandarmii au găsit mai multe foiţe pentru confecţionarea ţigărilor şi o punguliţă cu o substanţă vegetală de culoare verde, pe care bărbatul a declarat că a cumpărat-o din Londra, înainte de a se întoarce în România”, au declarat autorițătile venite la fața locului.

Gălățeanul a refuzat transportul la spital, dar a fost transferat într-un alt centru de carantină.


Despre autor:


Ultima actualizare: 9 Aprilie 2020 - 12 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.