Social 9 Aprilie 2020 17:00

Andra Lichiardopol, o polițistă din Botoșani, a reacționat pe pagina sa de Facebook, după incidentul petrecut în Capitală, între doi bărbați și doi polițiști. Aceasta susține că legea nu permite polițiștilor să se apere, iar indivizii precum cei doi, care i-au scuipat și înjurat pe oamenii legii, refuzând să se legitimeze, nu pot fi potoliți doar cu o amendă.

În mesajul postat pe Facebook, Andra Lichiardopol i se adresează unei femei, care a comentat „o să ieșim peste voi (n.r. polițiștii ) în stradă!”.

Păi, măi doamna profesor de muzică, și toți ceilalți cetățeni indignați, cetățeni de bine, nu bombardieri și copilași care abia și-au șters mucii de la năsuc și pentru că au internet își permit să înjure Poliția ca la ușa cortului...nu uita, dragă doamnă, că polițistul este ZID între dumneata și infractorii de cea mai joasă speță!!! Atacul asupra unui polițist, fie el și verbal, este atac asupra statului, implicit asupra cetățeanului onest! Legile nu mai ajută polițistul demult! Toate legile sunt favorabile infractorului! În curând veți fi tâlhăriți și jefuiți de toți aceia pe care Covid-ul i-a alungat de prin țările unde cerșeau sau cine știe ce <îndeletniciri> mai aveau, iar polițistul este legat de mâini!”, a scris polițista în postarea sa.

Femeia susține că „amenzile nu au efect asupra acestor specimene, cu dosarele penale sunt obișnuiți, iar pușcăria pt ei este hotel de lux cu păpică!”.

Aceasta o întreabă pe profesoară cum ar reacționa dacă „un elev v-ar scuipa în plină pandemie, v-ar înjura?”.

Răspunsul l-a oferit tot Andra Lichiardopol, aceasta afirmând că probabil femeia ar chema poliția: „Știu! Ați (...) chema Poliția în ajutor! Și ghiciți ce?! Orice ar face Poliția și oricât de mult ar vrea să vă ajute, nu poate! Pentru că sancțiunea în astfel de speță ar fi doar o simplă amendă! Nu-i așa că nu vă încălzește??? Sunt convinsă că nu! La cât de înverșunată sunteți în comentariul instigator, cel mai probabil că ați fi luat și i-ați fi aplicat o corecție elevului, nu-i așa?! Căci românul este dat naibii de când este pe pământ!”.

Citeste si:
Începe caravană mobilă de vaccinare anti-Covid în fiecare weekend...
Începe caravană mobilă de...

Polițista a ținut să îi „mulțumească” persoanei care a filmat întamplarea, spunând că „ne-a mai scăpat de un polițist bun”. Aceasta a explicat mai apoi că, cel mai probabil, polițistul își va pierde locul de muncă.

Andra Lichiardopol a transmis un mesaj și tuturor persoanelor care i-au acuzat pe cei doi polițiști de abuz.

Să vă apere pisicuțele cu pantalonii strânși pe gleznă...întocmai în litera legii, legea aia de care vorbeam mai sus, favorabilă infractorului! Nu există abuz! În 14 ani de activitate nu am văzut un singur polițist care să ia un om de pe stradă și să-l agreseze pur și simplu! Din contră! Am văzut polițiști și jandarmi cu multă răbdare...prea multă! Voi ăștia indignați meritați să trăiți printre astfel de specimene toată viața voastră! Fără Poliție!!! Și acum sunt curioasă...ce ați fi făcut voi în locul polițistului? Când refuză să se legitimeze, te scuipă și te înjură?”, a încheiat aceasta, potrivit stiripesurse.ro.

Citeste si:
Evadare spectaculoasă a unui român, în Austria! Poliția îl caută de...
Evadare spectaculoasă a unui...

Despre autor:


Ultima actualizare: 9 Aprilie 2020 - 05 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.