Social27 Martie 202012:22de Cristina Marin

Lectura de un minut

Ionel Dancă, șeful Cancelariei Premierului, a precizat ce firme vor beneficia de bani de la stat, dar și condițiile în care se vor acorda banii.

”Toți angajatorii care au suspendat contractele de muncă după suspendarea stării de urgență. Fie că vorbim de întrinderi mici și mijlocii, companii mari sau întreprinderi individuale care au angajați cu contract de muncă.

Perioada pentru care se aplică această facilitate este perioada stării de urgență, adică 16 martie, cu posibilitate de prelungire. Facilitatea se acordă pentru zilele aferente stării de urgență. Ajutorul de șomaj tehnic va fi decontat de stat de la 16 martie la 31 martie. Contractele suspendate înainte de intrarea în stare de urgență contractele se vor deconta doar parțial, pe perioada stării de urgență”, a declarat Dancă, citat de stiripesurse.roTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.