Fostul ministru al Transporturilor, Razvan Cuc, sustine ca sutostrada Sibiu-Pitesti a fost suspendata de catre Comisia Europeana.

"Vizita Premierului Orban la Bruxelles facuta doar pentru poze. Autostrada Sibiu-Pitesti suspendata de catre Comisia Europeana.

Un lucru foarte periculos s-a intamplat pentru unul dintre proiectele vitale de infrastructura din Romania si anume: Comisia Europeana a trimis o notificare de suspendare a finantarii din fonduri europene pentru Sibiu-Pitesti din cauza unor probleme pe mediu (pentru cei care nu-si mai amintesc: obiectivul avea acord de mediu obtinut in Decembrie 2018).

NIMENI DIN GUVERN NU NE ZICE NIMIC. TOATA LUMEA TACE! POATE ASA E MAI BINE! POATE ASA TREBUIE! NU DRAGI ROMANI, NU TREBUIE ASA!!!!

In loc sa se plimbe pentru poze si vaicareala lor clasica premierul Orban ar fi trebuit sa “dea cu pumnul in masa” pentru ca acest proiect sa isi continue implementarea prin finantare din fonduri europene!

Din pacate, ce nu intelege sau poate chiar nu stie premierul este ca aceasta notificare de suspendare creaza un precedent foarte periculos pentru tot ce inseamna proiecte de infrastructura din Romania finantate din fonduri europene!

Un lucru este cert: Romania are un guvern ireresponsabil si habarnist, iar pe premier este foarte clar ca nu il ia nimeni in serios!
Nu ii explic eu domnului Orban pentru ca a vazut si singur ca toate proiectele pe care le-am semnat si lansat doar pe infrastructura rutiera insumeaza multe miliarde de euro. Sunt convins ca lucrul aceata a deranjat. Si a mai deranjat si faptul ca Romania a indraznit sa lanseze, intr-un mod accelerat, proiecte care asigurau o absorbtie foarte mare.....restul este usor de dedus

Draga PNL, nu-ti transforma GUVERNUL din unul incompetent, in unul care isi tradeaza tara si pe romani", a scris Cuc pe Facebook.

Citeste si:
Război Israel-Hamas/Ursula von der Leyen: „Aclamarea teroriștilor...
Război Israel-Hamas/Ursula...


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.