Iulian Bulai, deputat USR, a postat pe pagina sa de Facebook o filmare cu Sala Atrium a Bibliotecii Nationale, dupa petrecerea de Revelion organizata acolo.

"«O locatie autentica» pentru petrecerea Revelionului. Plina de mizerie, vandalizata, practic, dupa Revelion.

Nu mi-am imaginat niciodata ca Biblioteca Nationala a Romaniei, care-si imparte sediul cu Ministerul Culturii, e o 'locatie autentica' pentru 'un revelion de poveste', cu Delia et co.

Promovat pe Facebook ca fiind organizat nu se stie de cine – poate de Biblioteca Nationala insasi, desi ultima data cand am verificat, nu asta era obiectul ei de activitate.

In obiectul de activitate nu scrie deloc, dar deloc! ca BNR se ocupa de chermeze. Nici ca face vitei la protap pe scarile Ministerului, de Ziua Nationala, pe muzica de nunta. Nici ca noaptea, cand nu e revelion, Biblioteca are program de discoteca in Sala Atrium, cu sute de oameni inghesuiti, care beau pe rupte.

Ma-ntreb: dlui ministru Gheorghiu nu-i miroase a mancare in Minister? N-a vazut niciodata gunoaiele si urmele de voma ramase pe aleile din jurul cladirii? Nu se-ntreaba ce se-ntampla daca se-ntampla ceva? Hidranti, pompieri, cartile din depozite.
In general, ce trebuia sa-nvatam dupa Colectiv.

Pentru directoarea Carmen Mihaiu n-am intrebari. Doar uitati-va cum arata Sala Atrium a Bibliotecii Nationale pe 1 ianuarie 2020. Si cam cum arata 'atmosfera' de club de noapte, in restul anului, in acest «templu al culturii, patrimoniului si educatiei».

Astept insa scuze – cetatenilor care finanteaza Biblioteca Nationala – pentru toata aceasta nesimtire", a scris pe Facebook deputatul USR Iulian Bulai.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.