Cel putin o persoana a fost ucisa in atacul cu cutit comis vineri la Villejuif, oras situat la periferia Parisului, de catre un individ care a fost ulterior impuscat mortal de politie, relateaza agentiile internationale de presa. Alte doua persoane sunt grav ranite in urma atacului, identitatea si motivatia autorului nefiind deocamdata cunoscute.

Update: Atacatorul a injunghiat mai multi trecatori in parcul Altos de Bruyeres si apoi a fugit catre un centru comercial din orasul L'Hay-les-Roses cu intentia de a injunghia si alte persoane, potrivit primarului acestei localitati, Vincent Jeanbrun. Acolo a avut loc interventia politiei, care a tras asupra atacatorului, impuscandu-l mortal.

Stire initiala

Politia franceza a ''neutralizat'' cu focuri de arma un barbat care a atacat cu un cutit mai multe persoane intr-un parc din localitatea Villejuif, in apropiere de Paris, relateaza agentiile internationale de presa.

Potrivit cotidianului Le Parisien cel putin trei persoane injunghiate sunt ranite, una fiind in stop cardiorespirator.

Politia a anuntat ca atacatorul a fost ''neutralizat'' cu focuri de arma de catre agenti care au intervenit, fara sa precizeze daca acesta a fost impuscat mortal sau este ranit. Mai multe surse afirma ca atacatorul este mort. Intr-un anunt anterior politia a solicitat populatiei sa evite respectiva zona din cauza unei ''interventii in curs a fortelor de ordine'', informeaza Agerpres.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.