In noaptea de 31 decembrie va avea loc petrecerea de Revelion 2020, in Piata Constitutiei, motiv pentru care traficul va fi restrictionat pe naumite segmente de drum.

"Pentru buna desfasurare a evenimentului, se va restrictiona traficul rutier in perioada 31 decembrie 2019, incepand cu orele 13.00 – 01 ianuarie 2020, pana la orele 06.00, pe Bd. Unirii, perimetrul cuprins intre Bd. I. C. Bratianu si Piata Constitutiei (inclusiv cele doua bretele adiacente acesteia), dar si pe Bd. Libertatii, segmentul de drum cuprins intre Calea 13 Septembrie si Bd. Natiunile Unite.

Rute ocolitoare:


  • Calea 13 Septembrie – Bd. Libertatii – Bd. Regina Maria;

  • Calea 13 Septembrie – Str. Izvor– Bd. Natiunile Unite – Spl. Independentei;

  • Bd. Corneliu Coposu – Spl. Independentei – Bd. Natiunile Unite – Str. Izvor;

  • Bd. Unirii – Spl. Independentei – Bd. Natiunile Unite – Str. Izvor.


Brigada Rutiera Bucuresti recomanda tuturor conducatorilor de autovehicule sa evite sa se deplaseze in perimetrul de desfasurare a evenimentului, sa opteze pentru parcarile din zona adiacenta, sa circule cu maxima atentie atunci cand trec pe langa grupurile de pietoni, sa respecte indicatiile si recomandarile politistilor rutieri si sa nu conduca sub influenta bauturilor alcoolice ori a substantelor psihoactive

Pietonii au obligatia sa circule numai pe trotuare, sa traverseze strada prin locurile special amenajate si semnalizate sau la culoarea verde a semaforului electric, dupa o temeinica asigurare si sa nu stationeze pe partea carosabila", se arata intr-un comunicat transmis de Brigada Rutiera.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.