Ministrul Sanatatii, Victor Costache, sustine ca raportul preliminar al Corpului de control in cazul pacientei de la Spitalul Floreasca denota o cascada de nereguli deosebit de grave.

Victor Costache a tinut sa precizeze la inceputul sedintei de guvern ca a intrat in posesia unui raport preliminar al Corpului de control care denota "o cascada de nereguli deosebit de grave", mentionand va face tot ce ii sta in putinta ca acest gen de "eveniment revoltator" sa nu se mai repete.

Ministrul Sanatatii a mai spus ca raportul final pe acest caz va fi gata urmatoarea saptamana, noteaza jurnalul.ro.

"Din pacate, dupa cum stiti, pacienta a decedat ieri seara, si vrem sa transmitem condoleantele noastre familiei indurerate. Deja avem un raport preliminar al Corpului de Control care denota o cascada de nereguli deosebit de grave si vreau sa va asigur ca vom face totul ca acest gen de eveniment revoltator sa nu se mai intample intr-u spital din Romania si sa va asigur ca echipele noastre lucreaza pentru aflarea adevarului", a spus el, potrivit orange.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.