Andrei Caramitru, membru USR, este de parere ca medicul Mircea Beuran si fostul ministru Daniel Chitoiu nu vor pati nimic.

"Beuran si Chitoiu. Ultimii dintr-un urias sir de criminali. Dar care reprezinta sistemul. Punem pariu ca nu vor pati nimic? Ca nu-i va condamna nimeni?

Stat falimentar care nu stie decat sa ucida si sa isi bata joc. Atat", a scris Caramitru pe Facebook.

Anterior, el a avut o postare tot pe aceeasi tema:

"Pacienta care a luat foc (!!!) pe masa de operatie. Sub 'monitorizarea' marelui profesor doctor fesenist. A murit.

Un mare spagar si combinator din ALDE a omorat oameni cu masina lui. Inca 30 si ceva au murit in doar cateva zile pe drumurile noastre care nu exista. Ca banii au fost furati, de unde drumuri. Si astia smecheri au tancuri de suta de mii de EUR nu masini normale.

Totul in timpul marii sarbatori crestine a Craciunului. Inteleasa de imensa majoritate ca imbuibare cu sarmale si imbranceala in magazine.

Care e insa tema publica acum? Ca cineva din USR, crestin practicant si cu educatie teologica, are tupeu sa vorbeasca in limbaj modern despre viata lui Iisus.

Vai de capul nostru", a mai mentionat el.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.