Dupa ce pacienta care a luat foc pe masa de operatie la Spitalul Floreasca a murit, ministrul Sanatatii, Victor Costache, a transmis ca echpa Ministerului Sanatatii pe care o coodoneaza va face tot posibilul pentru elucidarea adevarului.

"Echipa Ministerului Sanatatii transmite condoleante familiei indoliate a pacientei de la Spitalul Clinic de Urgenta Bucuresti, victima acelui nefericit eveniment, care a decedat duminica, la ora 19:50.

'Speram sa invatam cu totii din acest episod tulburator, ca pe viitor, in niciun spital din Romania, sa nu mai avem parte de o asemenea experienta traumatizanta. Sunt alaturi de familia greu incercata si acum, la ceas de cumpana, le transmit ca atat eu, cat si echipa Ministerul Sanatatii pe care o coordonez, va face tot posibilul pentru aflarea adevarului', a spus ministrul Victor Costache", se arata intr-un comunicat al Ministerului Sanatatii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.