Deputatul USR, Iulian Bulai, sustine ca va milita cu toate instrumentele politice pe care le are la indemnana pentru dreptate si pentru o soarta mai buna pentru copiii din Romania, precizand ca a invatat ca pentru noi ca popor poate sunt mult mai importante simbolurile decat oamenii.

"Ma bucur ca s-a discutat in spatiul public despre Craciun si despre ce ar trebui sa insemne aceasta sarbatoare. S-a discutat cu mai multa pasiune ca oricand. Imi pare rau ca nu am putut sa fiu parte a dezbaterii de la tv pe aceasta tema.

M-as fi bucurat totusi si mai mult daca atunci cand zeci de oameni au fost achitati in dosarul traficului de copii de la Tandarei - (aproape 200 de copii traficati in UK), ziarele, jurnalistii, toate televiziunile, toti comentatorii, toti politicienii, toti teologii si filosofii si-ar fi pus intrebari 24 de ore asupra starii tarii noastre. Asupra starii morale. Asupra situatiei copiilor. Din Tandarei sau cei peste 50.000 de copii aflati in grija statului dintre care doar o parte sunt in familii.

Mi-ar fi dat mult curaj sa aflu de o asemena dezbatere. Nu a fost. Sau nu a durat atat cat trebuia sa dureze.

Am invatat ca pentru noi ca popor poate sunt mult mai importante simbolurile decat oamenii. Voi respecta acest lucru.

Personal voi milita cu toate instrumentele politice pe care le am la indemnana pentru dreptate si pentru o soarta mai buna pentru copiii din Romania.

Asa sa-mi ajute Pruncul a carui nastere a iscat astazi atata dezbatere!

PS: multumesc tuturor celor care astazi mi-au transmis ganduri bune. Transmit si eu ganduri bune celor cateva mii de persoane care astazi m-au injurat, insultat sau jignit. Apreciez fiecare feedback, forma conteaza mai putin", a scris Bulai pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.