Un barbat din judetul Galati a fost retinut de politisti, dupa ce, aflat la volanul unei masini, baut si fara permis, si-a accidentat mortal tatal, care se deplasa pe jos pe drum, si a parasit locul faptei, a declarat, sambata, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Galati, Gabriela Costin.

Potrivit acesteia, Politia Municipiului Tecuci a fost sesizata prin apelul unic de urgenta 112, cu privire la producerea unui accident rutier mortal, pe DC 60, in interiorul localitatii Movileni.

La fata locului, politistii au gasit un barbat, de 75 ani, din localitate, decedat, si au stabilit ca acesta a fost acrosat de un autovehicul, soferul acestuia parasind locul accidentului, scrie Agerpres.

Dupa cateva ore, politistii l-au identificat pe cel care ar fi provocat accidentul, un barbat, de 45 ani, fiul victimei, care ar fi condus o autoutilitara si nu ar fi observat batranul aflat pe marginea drumului.

Totodata, politistii au stabilit ca barbatul nu detine permis de conducere, iar la testarea alcoolscopica acesta a prezentat valoarea de 0,33 mg/l alcool pur in aerul expirat.

El a fost retinut pentru 24 de ore, fiind cercetat pentru ucidere din culpa, parasirea locului accidentului, conducere sub influenta alcoolului si conducere fara permis.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.