Profesorul universitar Norina Forna, decanul Facultatii de Medicina Dentara de la Universitatea de Medicina si Farmacie (UMF) din Iasi, a oferit un raspuns incoerent, intrebata fiind daca urmeaza sa candideze la sefia UMF Iasi, transmite adevarul.ro.

Chestionata daca infirma zvonurile privind candidatura la conducerea UMF-ului, raspunsul Norinei Forrna a fost: "Poate aceste preocupari, fiecare dintre noi care am condus multi ani multe lucruri si in Romania sunt valabile de a fi continuate, indiferent pe ce palier.

Evident ca in tot ce ne intereseaza structuri la care am pus o baza este de interes...orice structura de a fi...de candidatura, deci fiecare dintre noi cu siguranta ceea ce am condus pana acum ne motiveaza mai departe sa ne continuam activitatea indiferent pe ce palier, incat asteptam perioada electorala cand sa ne exprimam acest subiect".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.