Doua persoane - sot si sotie - au fost gasite decedate, sambata, in casa lor din Piatra-Neamt, de catre pompierii chemati la fata locului de un vecin al familiei care nu ii mai vazuse pe soti de mai multe zile.

Purtatorul de cuvant al ISU Neamt, sublocotenentul Irina Popa, a declarat ca solicitarea a fost facuta pentru o eventuala scurgere de gaze.

In urma analizelor facute la fata locului s-a constatat ca nu erau scurgeri de gaze, dar a fost detectata o cantitate mare de monoxid de carbon.

Soba era rece, fapt care ii conduce pe anchetatori spre ipoteza ca decesul a survenit de mai multe ore. Barbatul era cazut in fata sobei, iar femeia era in pat.

Reprezentantii DelGaz Grid au oprit alimentarea cu gaz metan, iar pompierii au aerisit locuinta, pentru a putea face cercetari in siguranta.

Cadavrele celor doua persoane vor fi transportate la Serviciul de Medicina Legala pentru efectuarea necropsiei, potrivit Agerpres.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.