Primarul Capitalei, Gabriela Firea, il critica pe premierul Ludovic Orban pentru neacordarea bugetului cerut de aceasta, pentru "nevoia de investitii in modernizarea Capitalei".

"25% din PIB-ul Romaniei este asigurat de bucuresteni. Se intoarce de la guvern, prin MF, doar 0,6%. Infim! Consideram ca 1,5% ar fi un procent mic dar ar mai acoperi, cat de cat, nevoia de investitii in modernizarea Capitalei.

Pentru bucuresteni, Orban=Dragnea!

Bugetele investite in spitale, infrastructura, scoli, transport public in comun, proiecte sociale.. toate sunt 'risipa' pentru Domnul Prim Ministru! Neimportante, fata de o suma uriasa, platita unei firme private din Fondul de rezerva! Cu celeritate!

Dl Orban este in razboi cu oamenii de cultura si cu tinerii din Bucuresti. Altfel, nu ar pomeni la orice iesire publica despre evenimentele culturale si cele dedicate tinerilor - oricum, o suma infima, fata de celelalte domenii strategice.

Domnule Ludovic, ce vreti, de fapt? Ca fostul PD, fuzionat cu PNL, sa inchidem toate teatrele, muzeele, scolile de arta si centrele culturale din Capitala? Cred ca ar trebui sa spuneti direct, fara metafore, sa stie toata lumea!", a scris primarul Capitalei pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.