Cinci persoane au fost ranite dupa ce doua trenuri s-au ciocnit frontal in Prahova, intre Ploiesti si Brazi, informeaza digi24.ro.

Update 17:00 - Numarul victimelor a ajuns la 11 persoane, ce vor fi transportate la spital anunta ISU Prahova. Una dintre persoane urmeaza sa fie preluata de un elicopter si dusa la un spital din Capitala, noteaza adevarul.ro.

Update 16:35 - Trei calatori si doi mecanici de locomotiva ar fi fost raniti usor.

"Din informatiile apelantului, 5 persoane ar fi ranite. La locul incidentului se deplaseaza doua autospeciale de descarcerare, o autospeciala pentru transport victime multiple, 3 ambulante SMURD si 3 ambulante ale Serviciului Judetean de Ambulanta", anunta ISU, potrivit wall-street.ro.

Accidentul a avut loc intre un tren de marfa si unul de calatori - IR 5008.

Cele doua trenuri au deraiat in urma impactului.

Accidentul s-a petrecut in zona garii Ploiesti Triaj.

La fata locului, in sprijinul autoritatilor din Prahova, au ajuns doua descarcerari, doua autospeciale de stingere, patru ambulante SMURD, o autospeciala de terapie intensiva si una de transport personal si victime multiple.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.