Stefan Mandachi intervine pe marginea disputei "70.000 de euro dati pe o masina", in cazul vloggerului Selly.

"CTP: 'Cand dai 70.000 de euro pe o masina inseamna ca ai niste probleme interioare nu simple'.

Un vlogger Shelly de 18 ani, pe care nu-l cunosc, a facut pacatu’ sa-si ia o masina din banii lui.


  1. Hai s-o luam cu mate’ prima data, ca sa simplificam problemele interioare: daca a dat pustanul 70.000 euro inseamna ca doar din tva, in bugetul Statului, au intrat peste 11.176 euro, adica aproape 54.000 ron, (juma’ de miliard vechi) bani pe care Statul ii sparge dupa propria ratiune si pofta, prin munca lui Shelly. Deci Statul n-are probleme interioare, dar asta are.

  2. La 18 ani pe ce sa-si sparga banii munciti cinstit? Pe ce vrea bicepsu’ lui, doar nu i-a furat. (Munciti cu mintea lui, cheltuiti cu mintea lui. Cand i-a muncit nu avea probleme interioare? Doar cand ii cheltuie?). Si in plus, o masina sigura, cu airbaguri nu-i doar figura, ci si o necesitate, un scut, o armura in tara in care pluteste mortea pe sosele. Drept dovada, a facut accident si a fost protejat. Deci a fost foarte inteligent cum a cheltuit. Sau ca sa fie sanatos la minte trebuia sa-si ia Logan pe gaz?

  3. Daca pustiu’ a facut profituri de 70k inseamna ca-i genial la varsta lui. Eu chiar as cere lectii la un antreprenor atat de destept. Asta ar trebui sa predea antreprenoriat.

  4. Pustiul e capitalist. Cati de varsta lui din Europa sau din lume au reusit sa faca banii lui? Mi-l imaginez pe Ceausescu la fel de oripilat cum un copil burghez (vurghez) cheltuie. Pai asta e mai tare ca 1000 profesori care predau educatie antreprenoriala in scoli. In loc sa-l dai exemplu tuturor, tu ii spui ca are probleme cu capu’?

  5. Exact asa au fost catalogati toti oamenii de afaceri, de aia isi palmeaza masinile, averile si isi petrec vacantele ascunsi in afara. Nu ca-s de plans, nici gand, dar niciodata nu au fost incurajati desi tin bugetu-n carca. Prezumtia de “probleme cu bibilica” inca pluteste peste patroni. Dar lor le place, mie nu.

  6. #sieu am comis-o si am dat mai mult de 70k pe masina. Recunosc ca am probleme interioare, nu simpleee (aici nu avem dubii) dar in niciun caz pt. ca am CUMPARAT LEGAL cu factura o masina in Romania, tranzactie care foloseste tuturor. Asta ar trebui subliniat pe interior si pe exterior. Simplu?", a scris Mandachi pe Facebook.
  7. Retail jobs


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.