Facand referire la episodul in care apare un calorifer electric in biroul edilului Capitalei, jurnalistul Lucian Mindruta sustine ca edilul vrea sa arate ca este solidara cu poporul.

"Cadrul este facut astfel incat sa se vada caloriferul electric si teoria mea este ca doamna Firea vrea sa arate ca este solidara cu poporul, ca este la fel ca ceilalti si ca, la fel ca si noi, ma rog, nu ca mine, sa nu fiu ipocrit, dar sufera odata cu restul poporului de frig. Pentru ca acel cadru este in mod evident cu un calorifer langa ea, nu avem niciun dubiu ca este facut sa se vada

Acuma, cinstit, Gabi, fii atenta, pont aici: daca vrei cu adevarat sa fii populara la faza asta, de exemplu eu, cand o sa fiu primar, eu o sa dau aerul conditionat rece, rece, rece, sa inghet, sa-mi fie mie cel mai frig din tot Bucurestiul, ca sa-mi arat solidaritatea cu restul poporului. Stii, cam asa ar merge...Hai, treaca de la mine, merge si calorifer electric!

As vrea insa sa mentionam ca tot noi platim caldura aceea de la caloriferul electric, deoarece cred ca e din bugetul Primariei, nu? Ma insel? Deci, electricitatea din caloriferul ala provine de undeva din bugetul pe care noi il platim in taxe locale la Primaria din Bucuresti.

Acel mic calorifer este facut sa incalzeasca inimile bucurestenilor care vor vota cu doamna Firea anul viitor", a spus Mindruta, citat de digi24.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.