Minora in varsta de 11 ani, data in urmarire nationala dupa ce mama ei a sesizat politia ca a plecat in ziua precedenta de acasa si nu a revenit, a fost gasita luni seara, la Caracal, de catre politistii.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Olt, Alexandra Dicu, a declarat ca in perioada in care a fost plecata de acasa fata nu a fost victima vreunei infractiuni.

"Politistii de investigatii criminale au gasit minora pe raza municipiului Caracal. Aceasta se afla momentan la sediul Politiei municipiului Caracal. Minora a declarat faptul ca, pe timpul plecarii de la domiciliu, nu a fost victima niciunei infractiuni", a spus Alexandra Dicu.

Forte insemnate de politisti, jandarmi si politisti locali au cautat luni o fata in varsta de 11 ani, din Caracal, care a plecat duminica de la domiciliu. Potrivit reprezentantilor IPJ Olt, luni, mama minorei a sesizat politia despre faptul ca fiica a plecat voluntar de la domiciliu, spunand ca merge sa isi cumpere haine, scrie Agerpres.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.