O femeie, in varsta de 29 de ani, si fiul acesteia, de cinci ani, au fost raniti, duminica, dupa ce un autoturism de teren a ajuns pe trotuarul pe care se aflau cei doi.

Accidentul s-a produs pe strada Sucevei din municipiul Botosani, intr-o zona aglomerata din vecinatatea unui hipermarket.

Potrivit politistilor aflati la fata locului, autoturismul de teren care a lovit femeia si baietelul acesteia circula ilegal pe calea de rulare a tramvaiului, iar, la un moment dat, a fost lovit de o alta masina care iesea din parcarea hipermarket-ului si nu i-a acordat prioritate.

Dupa coliziune, soferul masinii de teren a pierdut controlul asupra directiei de mers si a urcat pe trotuar, unde se aflau mama si copilul, scrie Agerpres.

Victimele au fost preluate de ambulante si transportate la spital, iar politistii urmeaza sa stabileasca responsabilitatea soferilor implicati in accident.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.