La mall-ul AFI Cotroceni din Bucuresti a izbucnit, marti dimineata, un incendiu. Fumul s-a extins atat in interior, cat si in afara incintei. 

"A fost degajare de fum de la tubulatura de evacuare a aerului sau a gazelor de la un restaurant din AFI. Tubulatura este in exteriorul restaurantului, intr-un spatiu tehnic. A fost degare de fum atit in incinta mall-ului, cat si afara. La aceasta ora, incendiul e izolat, adica nu mai exista pericol de extindere a flacarilor, dar focul nu este stins", a declarat purtatorul de cuvant al ISU Bucuresti Ilfov, Daniel Vasile.

"Nu au fost victime si nu a fost necesar ca pompierii sa evacuze pe cineva, dar este posibil ca evacuarea sa se fi facut inaintea ajungerii echipajelor noastre", a mai spus Daniel Vasile.

La locul incidentului au venit 8 echipaje de stingere, 4 autoscari, 3 echipaje de descarcerare si 4 ambulante SMURD, scrie hotnews.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.