Social9 Decembrie 201913:41

Lectura de un minut

Trei medici de renume mondial au fost cooptati in echipa ministrului Sanatatii, Victor Costache. Incepand de luni medicii Kak Khee Yeung -Amsterdam UMC, Sheriff Sultan- Galway Clinic si prof.dr. T Sloane Guy – Sidney Kimmel Medical College sunt consilierii onorifici ai ministrului Sanatatii.

"«Am lucrat cu toti cei 3 medici care fac performanta ca specialisti, dar si ca manageri de top. Ma bucura si ma onoreaza ca au acceptat sa lucram impreuna pe doua domenii importante, programe noi de sanatate, dar si proiecte de cercetare care sunt prioritati ale echipei mele.

Romania a uitat de cercetarea medicala care aduce beneficii in dezvoltarea serviciilor medicale de calitate pentru pacienti. Imi doresc sa deschidem sistemul sanitar catre lume», a declarat Victor Costache, ministrul Sanatatii

Kak Khee Yeung conduce consortiul formate din diferite spitale din Europa care incearca sa obtina finantare de la UE pentru tratarea bolilor aortice. Dr. KK Yeung este o adevarata cercetatoare translationala, este chirurg vascular, director de cercetare in Chirurgie Vasculara.

Sherif Sultan, medic irlandez, de origine egipteana, este unul dintre cei mai bine cotati chirurgi si cercetatori in domeniul bolilor cardio-vasculare din lume.

Citeste si:
Vizita lui Raed Arafat la o benzinărie: ”Putea să iasă scandal”
Vizita lui Raed Arafat la o...

Prof.dr. T Sloane Guy, specialistul numarul 1 in chirurugie robotica in lume", arata Ministerul Sanatatii, intr-un comunicat.Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.