O tanara in varsta de 22 de ani care este suspectata de meningoencefalita a ajuns la Spitalul de Boli Infectioase din Iasi, transmite managerul unitatii medicale, Carmen Dorobat.

"Este meningo-encefalita. Nu avem inca agentul. O tratam ca pentru orice, dar e mult mai bine pentru ca nu mai este ventilata mecanic. A fost adusa de la Bacau, in urgenta.

Debutul bolii a fost brusc. Nu avem un anumit context din partea familiei care sa ne conduca spre un anumit agent infectios si, ca urmare, am tratat-o ca pentru orice ar putea fi si, intre timp, vom avea si alte rezultate. Important este sa fie mai bine.

Are sigur meningo-encefalita. Nu pot sa spun insa de care este, pentru ca sunt foarte multe cauze. Asteptam rezultatele de laborator. Am luat probe pentru bacterii, virusuri. Ced ca e ceva viral", a spus Carmen Dorobat, citata de ziare.com.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.