Pompierii militari au salvat, marti, o tanara in varsta de 23 de ani, din comuna Malini, dupa ce aceasta a cazut intr-o fantana adanca de 28 de metri, a informat purtatorul de cuvant al ISU Suceava, Alin Galeata.

Femeia a fost extrasa din fantana, este constienta si a fost predata unui echipaj de prim ajutor de Serviciul de Ambulanta Judetean Suceava ce o va transporta la spital pentru investigatii suplimentare, scrie Agerpres.

La fata locului au intervenit Detasamentul de pompieri Falticeni cu o autospeciala cu accesorii specifice si o ambulanta, precum si un echipaj de la Serviciul de Ambulanta Judetean Suceava.

Purtatorul de cuvant al ISU Suceava a spus ca politistii vor cerceta imprejurarile in care s-a petrecut evenimentul si vor stabili daca a fost sau nu un accident.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.