Un barbat in varsta de 68 de ani, care a fost internat in urma cu 10 zile la Spitalul de Boli Infectioase din Iasi, a incetat din viata, dupa ce a fost diagnosticat cu botulism.

In urma cu cateva zile, si sotia sa a fost internata la aceeasi unitate medicala, avand o forma usoara a bolii. Amandoi au consumat o conserva de peste facuta in casa.

Barbatul se afla in coma, internat in sectia de Anestezie Terapie Intensiva a Spitalului de Boli Infectioase din Iasi, dupa ce fusese diagnosticat cu botulism.

"Barbatul a decedat, avea o forma grava de boala, pentru ca el mancase cea mai mare cantitate din conserva respectiva. Si sotia lui e internata la noi, insa ea a luat doua inghitituri si are o forma usoara de boala. Femeia s-a internat la sfarsitul saptamanii trecute", a spus Carmen Dorobat, managerul Spitalului de Boli Infectioase din Iasi, pentru Mediafax, potrivit dcnews.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.