Un barbat de 62 de ani, din localitatea aradeana Varsand, a murit, luni dimineata, dupa ce locuinta sa a luat foc, el fiind gasit de catre pompierii care au intervenit pentru lichidarea flacarilor.

Incendiul a fost observat de vecini, care au sunat la 112, insa intreaga casa era deja cuprinsa de flacari in momentul in care a ajuns un echipaj cu cinci subofiteri si o autospeciala de la Garda nr. 2 de Interventie Chisineu-Cris.

"Incendiul se manifesta generalizat in cele doua camere si era propagat la acoperisul locuintei, favorizat de observarea cu intarziere a acestuia. Dupa localizarea si limitarea incendiului si patrunderea in interior, a fost gasita o victima decedata, un barbat de 62 de ani, care locuia singur", a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Arad, George Plesca.

Incendiul a fost stins dupa o interventie de aproximativ o ora, iar pompierii au stabilit ca focul a pornit de la un scurtcircuit, scrie Agerpres.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.