Ambasadorul Marii Britanii, Andrew Noble, a afirmat duminica, intr-un mesaj transmis cu ocazia Zilei Nationale, ca tara noastra nu mai este la fel "in nicio masura" comparativ cu Romania socialista si a exprimat speranta ca avantajele si progresul obtinut sa fie continue si in viitor.

"Ma bucur sa am aceasta ocazie sa va felicit pentru sarbatoarea Zilei Nationale a Romaniei. Decembrie este o perioada in care celebram si alte aniversari. A 30-a aniversare a libertatii romane care a fost castigata cu mult sange si cu multe eforturi in 1989. Pentru mine, decembrie in Romania este si o celebrare pentru ca eu am sosit pentru prima oara in decembrie 1983 si ma gandesc la cum s-a schimbat Romania in aceasta perioada. Pentru ca tara in care locuiesc acum nu este la fel in nicio masura comparativ cu Romania socialista. Ma bucur foarte mult sa vad cum s-a schimbat aceasta tara, pentru majoritatea populatiei doar in bine. Si sper ca avantajele pe care le-ati dobandit si progresul pe care l-ati facut sa fie continuate si in viitor. Romanilor, la multi ani de 1 Decembrie", a afirmat Noble, intr-un mesaj postat pe Facebook.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.