Politia olandeza il cauta in continuare sambata pe autorul atacului cu cutitul, produs in ajun pe o strada comerciala din Haga, soldat cu trei raniti, informeaza dpa.

Autoritatile fac controale in gari si in reteaua locala de transport, au relatat media olandeze.

Cele trei victime au putut parasi spitalul la cateva ore dupa ce au fost internate, a mentionat politia, care nu a dat alte detalii cu privire la victime sau la motivele atacului.

Nu sunt indicii privind o motivatie terorista, insa politia ancheteaza toate posibilitatile, a transmis agentia de presa olandeza ANP, potrivit Agerpres.

Atacul a avut loc la circa 500 de metri de cladirea parlamentului olandez, pe o strada comerciala centrala si mai aglomerata decat de obicei, in toiul cumparaturilor de Black Friday.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.