Social-democratul Mihai Fifor sustine ca romanii au nevoie de un presedinte care 'sa ne conduca', nu 'sa ne stapaneasca'.

"«Dezbina si stapaneste» reprezinta o inferenta logica: cand cineva vrea sa ne dezbine, inseamna ca urmareste sa ne „stapaneasca”, nu «sa ne conduca». Am trait asta in 2010.

«Privatul slab» a fost asmutit impotriva «bugetarului gras», salariatul impotriva pensionarului, cei de afara impotriva celor din tara... Iar cand s-au taiat pensiile si salariile, societatea era deja anesteziata, incapabila de o reactie in forta. Si ni s-a pus piciorul pe grumaz pana am putut vota o noua conducere.

Astazi Iohannis si cei PNL ne spun ca sunt prea multi bugetari si prea bine platiti fata de privati, ca restul salariatilor nu sunt scutiti de impozit ca IT-istii si cercetatorii, ca pensionarii nu trebuie sa fie scutiti de CASS si ca cei din diaspora sunt mai romani decat cei din tara, ca cei care nu voteaza PSD trebuie sa-i urasca pe care-l voteaza.

Consecinta este clara: Iohannis se pregateste sa ne 'imparateasca' daca va obtine al doilea mandat.

De aceea va spun ca alegerile din turul al doilea nu mai trebuie sa fie politice! Nu mai trebuie sa fie o batalie intre partide, o lupta intre romani!

Trebuie sa alegem un presedinte care sa fie al nostru, al tuturor, al fiecarui roman! Un presedinte care sa ne uneasca, sa ne fie alaturi!

Un presedinte care 'sa ne conduca', nu 'sa ne stapaneasca'!", a scris Fifor pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.