Indiferent cat de performant este un desktop PC, acesta nu valoreaza nimic fara un monitor de calitate. De aceea este foarte important sa ai un monitor care sa fie bun pentru gaming, daca asta preferi, sau sa fie un monitor care reda cele mai corecte culori pentru proiectele tale foto si video

Monitorul este fereastra ta în lumea internetului, a jocurilor și a entertainmentului. Indiferent dacă ai un laptop sau un desktop PC îți recomand să-ți conectezi PC-ul la un monitor de calitate atunci când lucrezi cu fotografii sau cu clipuri video. Degeaba faci o corecție de culoare pe un monitor care nu afișează culorile corect. Profită de reducerile de Black Friday și cumpărăți un monitor nou.

Același lucru poate fi aplicabil și jocurilor video. Atunci când te joci titluri ca CS:GO, Fortnite sau alte shootere este foarte important să ai un monitor cu o rată de refresh mare și cu un timp de răspuns mic.

Monitoare de gaming și pentru muncă cu preț redus de Black Friday

Prima recomandare este acest BenQ Zowie de 27 de inci cu o rezoluție Full HD. Are o rată de refresh de doar 60 Hz, însă timpul de răspuns este de doar 1 ms, ceea ce înseamnă că nu vei mai avea lag atunci când țintești. Este un monitor care vine cu un preț excelent și-l poți cumpăra de aici.

Următorul model este un LG tot de 27 de inci și tot cu un timp de răspuns de 1 ms, însă rata de refresh a acestuia ajunge la 144 Hz, are tehnologie FreeSync și este G-Sync compatibil. Rezoluția este una Full HD și monitorul este excelent pentru gameri, iar rata de refresh de 144 Hz este ideală. Monitorul este în oferta de Black Friday la PC Garage aici.

Monitorul Lenovo L24q-10 este recomandat pentru consum multimedia, iar rezoluția 2K va face ca filmele să arate mai bine ca niciodată. Modelul are o diagonală de 23,8 inci, o rezoluție 2560 x 1440 pixeli și un timp de răspuns de 4 ms, iar rata de refresh este de 60 Hz și luminozitatea maximă de 300cd/mp. Produsul îl poți cumpăra de aici.

Trecem la o altă categorie de cumpărător cu acest model. Monitorul LED Dell de 25 de inci are un timp de răspuns de 5 ms și o rată de refresh de 60 Hz, însă acesta nu este pentru gaming, ci pentru grafică. Folosești un astfel de monitor dacă lucrezi cu fotografii, cu clipuri video sau dacă vrei să te asiguri că-ți afișează cele mai corecte culori. Dacă vrei un monitor pentru muncă atunci poți să-l cumperi de Black Friday de aici.

Citeste si:
Profesorii cer bani pentru orele online din cauza radiațiilor la...
Profesorii solicită bani...

Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.