Ca ingrediente ai nevoie de:
- un dovleac potrivit sau in sfert dint-unul mare;
- o lingura de ulei de cocos;
- un praf de sare de mare;
- scortisoara
- nucsoara
- 2-3 linguri de zahar brun.
Pasii ce trebuie urmati la preparare:
1. Primul pas presupune preincalzirea cuptorului la 200 de grade Celsius si tapetarea unei tavi late cu hartie de copt.
2. Apoi se taie dovleacul in felii de circa 2-3 cm grosime. Ideal ar fi sa se foloseasca un cutit mare si ascutit. Acestea trebuie curatate individual
3. Feliile obtinute se curata individual de seminte, ce nu trebuie neaparat aruncate, caci pot fi rumenite la tigaie, potrivit realitatea.net.
4. Feliile de dovleac trebuie stropite cu ulei de cocos; acesta trebuie intins bine pe toate partile. Apoi se adauga sarea, scortisoara si zaharul brun, dupa gust.
5. Se lasa la cuptor circa 20-25 de minute, pana cand observi ca s-a inmuiat si s-a rumenit si poate fi servit de indata ce se raceste.
Despre autor:
Te-ar putea interesa si:
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.
Mai multe despre
-
Analiză Clean Recycle: numărul deșeurilor de ambalaje, în creștere de sărbători
Sursa: green.start-up.ro
-
🎦 Smart Products, afacerea care caută mereu cele mai noi tehnologii în lume
Sursa: start-up.ro
-
Săptămâna filierelor de producători locali în Auchan: ce găsim la raft...
Sursa: retail.ro
-
Am obosit s-o iau mereu de la început
Sursa: kudika.ro
-
Ce spun nutriționiștii despre legumele și fructele cu pesticide: E mai rău...
Sursa: garbo.ro
-
Deficitul bugetar a urcat la 2,06% din PIB după primul trimestru
Sursa: futurebanking.ro
-
Mașina fostului campion de Formula 1 Ayrton Senna, scoasă la vânzare. Cât...
Sursa: wall-street.ro