Un telefon bun nu trebuie să te coste 1000 de euro. Găsești smartphone-uri performante chiar și la 2000 de lei și noi am făcut o listă cu mai multe modele care se încadrează în această categorie de preț la eMAG.

OnePlus și-a făcut un renume prin faptul că oferă telefoane performante la un preț redus. În această categorie de preț vă recomand OnePlus 5T are un procesor Snapdragon 835, 8 GB RAM și 128 GB spațiu de stocare (există versiune și mai ieftină cu 6 GB RAM și 64 GB spațiu de stocare). Ecranul de 6 inci este unul AMOLED cu o rezoluție Full HD+, are două camere pe spate (20 MP + 16 MP), una de selfie (16 MP) și o baterie de 3300 mAh ce se poate încărca destul de repede la 20 de wați. Îl poți achiziționa de aici.

Reduceri: telefoane bune până la 2000 de lei

Rămânem tot în zona Chinei pentru următoarea recomandare. Xiaomi 9T este un smartphone lansat în vara acestui an și prezintă un ecran impresionant cu margini negre mici și fără notch. Display-ul AMOLED are o diagonală de 6,39 de inci și este învelit cu Gorilla Glass 5. Procesorul nu este cel mai performant (Snapdragon 730), însă va fi suficient de bun pentru majoritatea aplicațiilor și jocurilor, mai ales că e ajutat de 6 GB RAM. La capitolul fotografie, telefonul stă bine, pe hârtie, cu cele trei camere foto: 48 MP + telefoto 8 MP și ultrawide de 13 MP. Xiaomi 9T este disponibil pe eMAG aici.

Nokia 8.1 este un alt candidat bun în această categorie de preț mai ales din prisma faptului că deja a primit actualizarea Android 10. Este primul telefon Nokia care primește acest update și primul smartphone cu procesorul Snapdragon 710. Performanța este ajutată de 4 GB RAM, 64 GB spațiu de stocare și de bateria de 3500 mAh. Nokia 8.1 este dotat cu optică Zeiss și are doi senzori foto de 12 MP și 13 MP pe spate și o cameră frontală de 20 MP. Îl poți cumpăra de aici.

O ultimă recomandare pe Android este Huawei Mate 20. Compania chineză nu trece prin cea mai bună situație, dar asta nu înseamnă că telefoanele de generație trecută nu sunt bune. Mate 20 este dotat cu procesorul Kirin 980, 4 GB RAM și 128 GB spațiu de stocare. Bateria de 4000 mAh se încarcă repede la 22,5 de wați, iar cele trei camere foto (12 MP + 8 MP + 16 MP) te vor ajuta să faci foto bune și pe timp de noapte. Găsești modelul disponibil pentru achiziție aici.

Citeste si:
iPhone vs. smartphone-uri Samsung: care este cel mai bun?
iPhone vs. smartphone-uri...

iPhone-uri bune și ieftine

În tabăra iOS, la această categorie de preț, ai acces la doar două produse: iPhone 6s sau iPhone 7. Dacă vrei să treci la iOS eu ți-aș recomanda iPhone 7 deoarece este un telefon mai nou care va primi mai multe actualizări ale sistemului de operare (pe ambele poți să folosești iOS 13, cea mai recentă versiune). Nu sunt diferențe mari între cele două telefoane. iPhone 7 este ceva mai performant și are câteva îmbunătățiri la nivelul camerei, însă designul este similar, ecranul este la fel de mare cu aceeași rezoluție și bateriile sunt similare. Poți cumpăra iPhone 7 de aici și iPhone 6s de aici.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.