Incepand din 26 august, serviciile de bike-sharing I’Velo Urban si cele de inchiriere biciclete I’Velo Relax sunt unificate prin aplicatia I’Velo.

Clientii vor avea acces nelimitat la cele doua sisteme (Relax si Urban) cu ajutorul aplicatiei sau a cardului de membru. Aplicatia poate fi descarcata gratuit din Google Play sau Apple Store, iar cardul poate fi achizitionat din centrele Relax sau sediul Urban din Dorobanti (str. Profesor Ion Bogdan, nr 21).

Noul concept I’Velo Nelimitat isi propune sa ajute si mai mult la fluidizarea traficului din Bucuresti si sa contribuie la o mai mare mobilitate urbana. Accesul mult mai usor la cele doua sisteme inseamna o preocupare continua a cresterii gradului de satisfactie a utilizatorilor prin oferirea de servicii de calitate si simplu de folosit.

De acum, I’Velo NELIMITAT inseamna ca un utilizator se poate plimba nelimitat cu bicicleta in sesiuni de cate 2 ore cu mentiunea ca poate activa butonul de Extra time oricand, inainte de expirarea celor 2 ore, pentru a prelungi sau nu sesiunea de pedalat. Acesta este modul de a verifica statusul bicicletei si ca nu vor aparea costuri suplimentare.

Cele mai importante noutati:

  1. De acum, utilizatorii au acces nelimitat la cele doua sisteme (Relax si Urban) cu ajutorul aplicatiei I’Velo sau a cardului de membru.
  2. Inchirierile se fac pe baza unui abonament (lunar/ anual) sau se poate plati doar cat folosesti, cand folosesti.
  3. Pentru a deveni membru, se prezinta actul de identitate intr-un centru I’Velo sau se inregistreaza contul direct in aplicatia mobila sau pe pagina noastra web.
  4. Un abonament iti da practic acces nelimitat la orice bicicleta, din orice oras, inclusiv la statiile automatizate din Bucuresti.
  5. Asta inseamna ca poti incepe prin a initia o inchiriere de 120 de minute pe care ulterior o poti prelungi, cu alte 120 de minute, de cate ori vrei tu
  6. Pentru inchirierea bicicletelor poti folosi un card de membru I’Velo sau aplicatia noastra mobila
  7. Platile se pot face direct din aplicatia mobila sau de pe pagina noastra www.ivelo.ro.
  8. Toate detaliile contului utilizatorului se gasesc pe pagina ivelo.ro/contul meu sau direct in aplicatia mobila

Principalele obiective sunt incurajarea oamenilor sa foloseasca bicicletele pentru deplasarea rapida in zonele aglomerate din oras, cat si ca modalitate de recreere.

Citeste si:
Cum și-a ales What s Up numele de scenă. Marius Moga s-a îndoit de...
Cum și-a ales What s Up...

"Misiunea noastra de a promova mersul pe bicicleta ca mijloc de transport in beneficiul populatiei continua si nu doar in saptamana mobilitatii! Prin unificarea celor doua proiecte, ne dorim sa convingem cat mai multe persoane ca bicicleta este un mijloc de transport utilitar, rapid, accesibil, dar si un mijloc de relaxare, vital intr-o capitala europeana. Sa nu uitam ca bicicleta reprezinta o solutie pentru diminuarea impactului uman asupra climei si o tranzitie catre un mediu mai curat si o societate mai sanatoasa", a spus Raluca Fiser, Presedintele World Cycling Alliance si Green Revolution.

Bicicletele se pot inchiria si returna de la orice centru I’Velo Relax sau din statiile I’Velo Urban, in masura disponibilitatii acestora si programului de functionare.

Tipuri de abonamente

Cu peste 1.000 biciclete 8 centre Relax, la nivel national si 15 statii Urban in Bucuresti, I’Velo va asigura cetatenilor o mai buna mobilitate.

Citeste si:
Andreea Bălan, fără acces în propria casă. Cum a ajuns în această...
Andreea Bălan, fără acces în...

Mai multe informatii si detalii despre proiect, gasiti accesand site-ul www.ivelo.ro.

***********

Despre Green Revolution

Green Revolution, fondata in martie 2009, este prima organizatie nonguvernamentala de ecologie urbana din Romania, ce pune in practica masurile ce stau la baza construirii unui oras verde. Green Revolution dezvolta proiecte variate, care promoveaza si sprijina: educatia ecologica si responsabilitatea fata de mediul inconjurator, mijloacele si solutiile de transport ecologice si economice, adoptarea unui comportament responsabil fata de mediu in randul autoritatilor si companiilor private si de stat.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.