Social 28 August 2019 11:57 de Clara Vacaru
Patruzeci de participanti s-au aliniat la startul primei editii NemoExpress Golf Cup, desfasurata weekend-ul trecul in proximitatea Clujului, in decorul de poveste de la SunGarden Golf Club. Terenul de joc a aratat extraordinar pentru aceasta perioada a anului, greenurile au avut un aspect exceptional, iar caldura n-a reprezentat un mare inconvenient pentru combatanti. La debutul cometitiei, acestia au primit din partea organizatorilor cate un Golfer Kit Bag: ( prosop, mingi, perie, pitch-mark repairer).

Cei 40 de jucători s-au întrecut în cele 3 categorii speciale: All Men (0-18 Stroke Play Net) – Locurile: I, II, III; All Men (18.1-36 Stableford Net) – Locurile: I, II, III și Ladies All (0-36 Stableford Net) – Locurile: I; II, III. Mai mult decât atât, organizatorii au pus la bătaie și trei premii speciale: clasicele Longest Drive și Nearest to the Pin, noutatea majoră fiind premiul special Nearest To The Line – o raritate a ultimilor ani în golful românesc.

Nearest To The Line reprezintă o probă de mare precizie. Practic se trasează o linie pe fairway – în acest caz a fost aplicată o frânghie de la aproximativ 150 m de tee-box până pe la 230 de m – pe traseul cu numărul trei. Regulamentul este foarte simplu: nu contează distanța ci cât de aproape reușesc jucătorii să trimită mingea spre linie. Adina Murărescu a fost câștigătoarea acestei probe, reușind să lase mingea la 1,19 m de linia trasată. Longest Drive (Hole 2) a revenit lui Florin Vinersar (275 m), iar Nearest to the Pin a fost revendicat de Paul Szasz (1,60 m). La All Men (0-18 Stroke Play Net) s-a impus Călin Stoia, urmat de Ioan Scridon si de Viorel Coman. Câștigătorii celei de-a doua etape (18.1 – 36 Stableford Net) au fost Andrei Mureșan (locul 1), Giulian Grosan (locul 2) și Stelian Aldea (locul 3).

Competiția feminină Ladies All a fost câștigată de Cristina Petrovici, în timp ce următoarele două poziții au revenit Danei Matei și Mihaelei Pal. Claudiu Mășcășan (organizator, șeful agenției NemoExpress Cluj): "A fost o primă ediție pe care noi o considerăm o reușită în primul rând datorită feed-back-ului primit de la majoritatea participanților. Ne bucură faptul că am reușit ceea ce ne-am propus și ne motivează în plus pentru viitor. Dorim să facem din acest concurs un brand important, o bornă reprezentativă pentru golf, dar, în același timp și pentru NemoExpress". NemoExpress Golf Cup – ediția 1 – a atins toate superlativele, bucurându-se de o organizare excelentă, cu toate ingredientele necesare unei desfășurări impecabile, așa cum rar se întâlnește în România.

Citeste si:
Irina Rimes, reacție dură după ce a fost comparată cu Theo Rose:...
Irina Rimes, reacție dură...

Organizatorii de la NemoExpress împreună cu partenerii Bronto, Roxer, Tepaso, Gitana Winery, Adami, Spumanti, Glenmorangie, Sanbenedetto, Warsteiner Brewery au asigurat la această primă ediție premii în valoare totală de peste 4000 de euro, bugetul total al competiției depășind 12.000 de euro. La final, toți participanții la eveniment s-au relaxat la Pool Party, în decorul mirific de la SunGarden Golf Club.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.