Social 25 August 2019 16:12
Politistii ieseni au demarat o ancheta dupa ce o femeie din localitatea Scheia a anuntat la serviciul de urgenta 112 ca fiica sa ar fi fost rapita, insa, in realitate, fata a plecat de acasa cu intentia de a ajunge la Bucuresti pentru a se intalni cu un tanar cunoscut pe o retea de socializare, informeaza IPJ Iasi.

"Politistii din cadrul Sectiei nr. 2 Politie Rurala Ciurea au fost sesizati prin numarul unic pentru apeluri de urgenta 112 de o femeie, de 36 de ani, din comuna Scheia, ca a fost anuntata de fiica sa, in varsta de 14 ani, ca ar fi fost rapita de pe strada de catre persoane necunoscute. Politistii s-au deplasat la fata locului si au identificat minora pe raza comunei Scheia. Femeia a declarat ca in dimineata zilei de 24 august, in timp ce se deplasa spre satul Scheia, fata ar fi fost luata la ocazie cu un autoturism tip duba, dupa care ocupantii acestuia ar fi legat-o de maini si picioare si ar fi dus-o intr-un loc necunoscut, iar ulterior, in jurul orei 10,00, ar fi reusit sa scape si i-ar fi solicitat unei femei sa o transporte cu un autoturism in comuna Scheia. In cauza a fost intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de lipsire de libertate", se precizeaza intr-un comunicat de presa, duminica, de IPJ Iasi.

Potrivit sursei, fata ar fi plecat de acasa cu intentia de a merge spre Capitala, pentru a se intalni cu un tanar cunoscut pe o retea de socializare.

"Din investigatiile efectuate pana in prezent, s-a constatat faptul ca, in dimineata de 24 august, fata ar fi plecat de la domiciliu, cu intentia de a se deplasa in municipiul Bucuresti pentru a se intalni cu un tanar cunoscut pe o retea de socializare, iar pentru a-si acoperi plecarea ar fi sunat-o pe mama sa si i-ar fi relatat ca ar fi fost rapita si legata. Ulterior, dupa ce mama sa a alertat politistii, minora ar fi renuntat la intentia de a parasi domiciliul si s-ar fi oprit pe raza comunei, unde a fost gasita de politisti. S-a stabilit faptul ca minora nu a fost victima vreunei infractiuni, fiind incredintata mamei sale", se mentioneaza in comunicatul IPJ Iasi, potrivit Agerpres.

Citeste si:
Taximetriștii din Iași vor să scumpească tariful. Care este motivul...
Taximetriștii din Iași vor să...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.