Social 22 August 2019 12:00
Judecatorul Cristi Danilet reactioneaza dur la adresa asociatiilor care apara familiile si copiii, intrucat acestea din urma nu ar fi luat pozitie dupa ce presedintele Asociatiei T.A.T.A a fost retinut pentru si-ar fi agresat sexual fiica.

"Urmaresc stirile privind minorii victime doar din ultimele 48 de ore: unul agresat sexual si trimis acasa cu agresorul, unul violat de propriul tata, unul inecat sub ochii parintilor. Nicio reactie din partea CPF. Niciuna din partea acestei uniuni de asociatii neguvernamentale si culte religioase care acum cativa ani incerca sa ne convinga ca scopul lor este ocrotirea familiei si copiilor. Daca un gay ar fi agresat copiii ar fi fost nenorocire. Dar cand vorbim de abuzurile sau neglijenta din familia traditionala ne facem ca nu vedem.

PS. Probabil ca daca as pomeni ca legile reglementeaza 5 forme de abuz impotriva minorilor si 6 forme de violenta domestica mi s-ar reprosa ca sunt neomarxist.

PPS. De Avocatul Copilului nu vorbesc. Exista doar pe hartie", a scris Danilet pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.