Social 21 August 2019 11:44
Presedintele Asociatiei T.A.T.A., Bogdan Draghici, a fost retinut de procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti pentru savarsirea infractiunilor de viol si agresiune sexuala, victima fiind minora.

Update 17:50 - Un magistrat de la Judecatoria Sectorului 2 a dispus miercuri arestarea preventiva pentru 30 de zile a presedintelui Asociatiei TATA, Bogdan Draghici, retinut de procurori pentru savarsirea infractiunilor de viol si agresiune sexuala. Instanta a admis propunerea de arestare preventiva facuta de Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti, care il acuza pe Bogdan Draghici ca si-a agresat sexual fiica, care este minora.

Stirea initiala

Potrivit Parchetului Capitalei, Bogdan Draghici va fi dus miercuri la instanta cu propunere de arestare preventiva.

Conform informatiilor postate pe portalul instantelor de judecata, sotia lui Bogdan Draghici a solicitat in luna iulie emiterea unui ordin de protectie, in numele unei fiice minore, impotriva tatalui. Cererea a fost respinsa de Judecatoria Sectorului 5, apelul aflandu-se pe rolul Tribunalului Bucuresti, scrie Agerpres.

Un alt dosar, referitor la nerespectarea masurilor privind incredintarea minorului, a fost inregistrat la Judecatoria Sectorului 5 pe 12 iulie, inca nefiind stabilit un termen de judecata.

Bogdan Draghici este presedintele Aliantei Antidiscriminare a Tuturor Taticilor (T.A.T.A.).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.