Social 17 August 2019 13:48 de Clara Vacaru
Alexandru Cumpanasu considera ca rezultatul privind oasele din padurea din Caracal, de pe care nu a putut fi extras profilul ADN, arata ca nu mai pot fi luate in considerare declaratiile lui Gheorghe Dinca.

Cred ca lucrurile devin tot mai clare cel putin pentru noi ca familie si anume ca toate declaratiile spuse la inceput despre Alexandra cad ca un castel de domino. (...) Eu cred ca anchetatorii, neavand nicio dovada a decesului Luizei Melencu si neavand niste certitudini in ceea ce o priveste pe Alexandra, pentru ca au si logica nu au doar pix si hartie, eu cred ca dansii ar trebui sa-si concentreze acum activitatea pe gasirea fetelor si nu e demonstrarea aberatiilor lui Dinca care sa-l incrimineze pe propria declaratie”, a declarat, pentru Mediafax, unchiul Alexandrei Macesanu. DIICOT: Specialistii INML nu au putut identifica niciun profil ADN de pe oasele gasite in padure

Acesta mai spune ca daca ar fi in locul familiei Luizei, ar cere o analiza in afara tarii, asa cum a solicitat pentru nepoata sa.

"Este foarte grav, adica ce au facut, au facut partial, oamenii astia dau cu pipeta rezultate, este inaccepabil asa ceva. Eventual asteptau pana terminau toata analiza macar sa stie familia aceasta si noi punctul lor de vedere cu privire la tot. Adica ce fac acum, iau os cu os si ne dau raspunsuri treptate. Este absolut jignitor la adresa noastra a tuturor. Eu nu cred ca este in regula ce se intampla acolo”, a mai spus Cumpanasu.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.