Social 6 August 2019 16:54
Psihologul criminalist Liviu Chesnoiu este de parere ca Gheorghe Dinca a premeditat cele doua crime.

"Pana cand o sa spuna judecatorul daca el e sau nu autor, e suspectul numarul 1, chiar daca a adus probe in acest sens, a recunoscut, a indicat telefonul ultimei victime, unde sunt ramasitele penultimei victime. Acestea se aduna. Acest om era pregatit sa faca, toate erau premeditate. Ne-a plimbat putin pe la Dunare, Olt. A incercat sa traga de timp, sa se mai gandeasca, sa se mai hotarasca ce va zice. Dar masina lui era pregatita pentru asa ceva, geamuri fumurii, usile setate sa se deschida din afara. Pare un om predispus sa faca asa ceva.

Daca ne-a indus in eroare ca le considera prostituate, ca s-au certat, le-a batut, el fuge de pedeapsa maxima, pentru ca se pare ca totul e premeditat in capul lui. Cand vede un chip cu parul lung, instinctul criminal incepe sa ticaie. Trebuie sa adunam toate fotografiile acestor fete disparute pe o raza de nu stiu cati kilometri si daca seamana cu aceste victime, trebuie sa-l intrebam. El nu tine minte numele lor, ci anotimpul", sustine psihologul, potrivit adevarul.ro, care citeaza digi24.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.