Social 6 August 2019 10:17
Europarlamentarul Rares Bogdan a reactionat dupa ce consilierul de stat Dana Varga a publicat pe contul de Facebook un colaj in care seful statului Klaus Iohannis este prezentat alaturi de Adolf Hitler.

"Doamneeeeeeeeee, oare s-a rasturnat carul cu imbecili in curtea Guvernului Romaniei? Si exact aceasta Doamna face o comparatie atat de nefericita, grav condamnabila, in ziua premergatoare comemorarii victimelor Holocaustului impotriva romilor!

Cata rusine si cata lipsa de creier pentru aceasta individa. Doamneeeeeeeeeee...... cum i-ai adunat pe toti prostii Romaniei in Guvernul actual?", a scris Rares Bogdan pe Facebook.

"Tocmai cine trebuie sa lupte impotriva rasismului si a discriminarii, consilierul pe problemele minoritatii rrome al primului ministru, este exponentul evident al rasismului si discriminarii. Ce pace sociala doriti doamna Varga sa aduceti in Romania? Ar fi nedemn sa facem discriminari intre rromi si sasi sau asta doriti, dar ati putea avea ghinion sau sa generati tensiuni! Ce vreti sa demonstrati doamna Varga de la ALDE si consilier al primului ministru de la PSD? Lamuriti-ne va rog!!", a mai scris el ulterior.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.