Social 6 August 2019 10:12
Dana Varga, consilierul premierul Viorica Dancila pe "problematica roma" a postat pe pagina sa de Facebook un colaj de fotografii in care seful statului Klaus Iohannis este prezentat alaturi de Adolf Hitler, informeaza adevarul.ro.

Imaginile au fost postate dupa ce in spatiul public au aparut informatii potrivit carora presedintele Iohannis a avut o sedinta foto la Cotroceni.

Sursa foto: hotnews.ro

In urma numeroaselor reactii starnite, Dana Varga a tinut sa isi ceara scuze: "Regret profund ca pe contul meu de Facebook a fost distribuit un colaj de fotografii care a iscat o serie de reactii in spatiul public.Imi cer scuze tuturor celor care s-au simtit lezati de respectiva postare.

Fac precizarea ca aceasta pagina de Facebook este administrata in colaborare cu mai multe persoane, iar acea postare a fost distribuita fara sa aiba acordul meu. Voi lua toate masurile necesare in urma acestui incident regretabil".

Institutul "Elie Wiesel" a criticat initiativa

"Institutul National pentru Studierea Holocaustului din Romania 'Elie Wiesel' dezaproba gestul unei persoane publice cu functie de demnitar, care incearca in scop politicianist sa acrediteze asemanari intre presedintele Iohannis si dictatorul nazist", se arata pe pagina de Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.