Social 5 August 2019 10:18
Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei, sustine ca ultimele noua zile de lupta permanenta l-au afectat atat fizic, cat si psihic, primind numeroase amenintari, denigrari, jigniri la adresa sa si a familiei sale.

"APEL catre romani: Incercarea de distrugere psihica si mesaj catre diaspora: Dragi romani, sunt psihic si emotional atacat si la pamant. Ultimele 9 zile de lupta permanenta m-au afectat nu doar fizic, ci si psihic.

Amenintari, denigrari, jigniri la adresa mea si a familiei mele sunt dincolo de orice imaginatie din partea unor rebuturi umane (putine ce-i drept) din presa si de pe Facebook. Musuroiul pe care l-am rascolit incearca acum prin toate mijloacele sa ma puna la pamant sau sa-mi inchida gura.

Nu pot varianta 2, asa ca se lucreaza intens la daramarea mea psihica. Este odios si nu voi pune aici fotografii si comentarii care au circulat: de la acuzarea mea direca ca am omorat-o pe Alexandra pana la acuzatii, amenintari si intimidari la adresa familiei mele cu care in ultimele 9 zile am stat doar 2-3 h. Am 3 copii pe care i-am neglijat luptand pt o cauza iar jigodiile astea primesc ordin pe unitate sa spuna, scrie si publice orice pt a ma darama psihica. Pot sa va spun atat: voi angaja un avocat care va inventaria TOATE acuzatiile, jignirile, insinuarile si postarile in care diverse INSTRUMENTE au incercat sa ma darame si sa insinueze ca voi candida.

Cumpanasu: Nu candidez la presedintie

Nu mai am energie sa urlu si sa repet acest lucru. Voi trasa sarcina avocatului meu sa depuna plangere penala si sa-i dea in judecata pe TOTI cei care au murdarit aceasta tragedie. Nu ma las pana nu vor raspunde pana la ultimul jeg!

Despre 10 august si orice alt protest impotriva unui sistem bolnav de sus pans jos: SUSTIN orice astfel de demers si voi face tot ce pot pt a-l sustine. Tot ce am spus, repet si voi tine cu dintii este ca numele si figura Alexandrei sa nu fie folosite pt mesaje electorale sau in scopuri politice. Sistemul este compus din oameni din toate partidele si mai ales din politisti, procurori, judecatori, primari, STS-isti, agenti ai serviciilor de informatii din intreaga tara.

Acesta este SISTEMUL. Si el trebuie daramat si voi sustine orice demers in acest sens. Mai mult decat atat, consider ca sistemul si statul si-au batut joc in ultimul hal de romanii din diaspora care merita tot respectul nostru pt munca pe care o fac acolo, pt sacrificiile familiale prin care au lasat sute de mii de copii singuri acasa fara familie, pt banii trimisi acasa ca sa-i fure sistemul politic ticalos", a scris Alexandru Cumpanasu pe Facebook.

Citeste si:
Dana Roba, acuzații dure la adresa lui Daniel Balaciu. A suferit...
Dana Roba, acuzații dure la...


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.