Social 30 Iulie 2019 09:30
Jurnalistul Mircea Badea a vorbit despre ancheta crimelor din Caracal.

"Lucrurile sunt foarte clare. Daca voiau sa o gaseasca, o faceau. Putea sa dea STS toate datele, ca aia daca nu voiau nu se duceau. Doi, pana acum nu avem nimic. Nu avem niciun cadavru, n-avem nimic, decat niste povesti. Sa gandim practic: un psihopat o rapeste pe o fata si o violeaza, apoi se duce sa ia vasilina la farmacie ca sa ii vindece ranile. Se intoarce, o prinde vorbind la telefon si o loveste. Putea doar sa o stranga de gat. Daca o transa, erau urme peste tot. Astea sunt vorbe. Daca o lua asa moarta, lasa urme. Daca pleca cu masina se vedea pe o camera de supraveghere. Ce e prosteala asta, ce e ancheta asta?", a spus Mircea Badea, citat de Stiripesurse.ro.

Dupa parerea mea, ancheta magistratilor este perfect cretina. Iata un mesaj absolut corect de la unul dintre foarte putinii feisbucilisti inteligenti:

"A inteles cineva pana la urma ceva din acest caz? Unde a fost ucisa Alexandra? Cand a fost ucisa Alexandra? Unde a fost aruncat cadavrul ei? A fost transata si arsa pana la urma sau aruncata asa in raul Olt? Martorii care spuneau ca au auzit urlete la 4 dimineata au mintit? Mai era in viata sau nu in timpul noptii? Unde este arma crimei? Cum a putut sa se deplaseze cu fata, in viata sau nu, de la casa lui fara sa fie interceptat de camerele de filmat? Mai are si alte case in care tinea fete?

Eu nu am inteles nimic. Din cate vad, ar putea sa fie in viata si acum, nu exista probe ADN ca ar fi murit, nu exista un cadavru", se arata intr-o postare pe peagina de Facebook a lui Mircea Badea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.