Social 28 Iulie 2019 19:21
Deputatul PSD Catalin Radulescu a declarat duminica ca va face tot posibilul ca vinovatii din cazul de la Caracal sa plateasca si a cerut CSM-ului sa inceapa evaluarea fiecarui judecator asupra caruia ar plana suspuciuni ca protejeaza retele de proxeneti.

"Plang la aflarea vestii, ca criminalul monstru a recunoscut ca le-a omorat pe cele doua fetite. Nici nu vreau sa ma gandesc prin ce chinuri au trecut aceste fetite de varsta fetitei mele. Doamne Dumnezeule mare! Vreau sa fac o promisiune familiilor indoliate: voi face totul si nu ma voi opri pana cand toti vinovatii: judecator, procuror, STS si toti politistii responsabili vor plati nu cu demisii ci cu trimiterea lor in judecata pentru complicitate la omor, abuz in serviciu si grava neglijenta si vor ajunge in puscarie. Toti, criminalilor care sunteti platiti inclusiv din banii acestor familii, si care ar fi trebuit sa protejati si salvati viata fetelor lor, toti veti raspunde", a scris Catalin Radulescu, duminica, pe Facebook.

Deputatul PSD mai spune ca trebuie sa se afle despre toti copiii disparut din fiecare judet si sa fie sprijin din partea judecatorilor, procurorilor si politistilor onesti care ii cunosc pe acesti „indivizi corupti”, „jeguri umane care au inchis ochii la crime, la violuri, la rapiri, la retele de proxenetism”, pentru a obtine unele foloase materiale.

"Dar asta nu este tot, va trebui sa aflam de toti copiii disparuti din fiecare judet, va trebui sa aflam si sa ii facem cunoscuti pe toti politistii, procurorii si judecatorii corupti si criminali care au protejat si protejeaza clanurile de interlopi proxeneti care rapesc copiii, care cer taxe de protectie, care fac camatarie si terorizeaza orase intregi, si toti acesti politisti, procurori, judecatori trebuie sa dispara din sistem si sa fie incriminati. Trebuie sa avem alaturi de noi pe judecatorii , procurorii si politistii onesti care ii stiu, ii cunosc pe acesti indivizi corupti, care le-au adus mari prejudicii de imagine acestor caste, aceste jeguri umane care contra unor foloase materiale au inchis ochii la crime , la violuri, la rapiri, la retele de proxenetism, la santaje si extorcari si la terorizarea cetatenilor din orase", a completat social-democratul.

Citeste si:
Caracal devine stațiune turistică. Alte 35 stațiuni turistice din...
Caracal devine stațiune...

"Dupa aceasta zi nefasta si care va ramane in amintirea noastra, cer CSM-ului , doamnei judecator Lia Savonea si judecatorilor onesti din CSM sa inceapa evaluarea fiecarui judecator din fiecare zona , asupra caruia exista dovezi , sau planeaza suspiciuni de favorizare a retelelor de crima organizata, proxenetism si a clanurilor de interlopi si eliminarea acestor judecatori din sistem. Cer procurorului general Bogdan Licu si parchetului general, evaluarea fiecarui procuror din fiecare parchet, asupra caruia planeaza suspiciunea favorizarii sau protejarii clanurilor de interlopi, retelelor de proxeneti si retelelor de crima organizata si eliminarea acestor procurori din sistem.

Cer ministrului de justitie prin inspectia judiciara, verificarea fiecarui judecator sau procuror din fiecare judet si din Bucuresti, asupra caruia planeaza suspiciuni sau dovezi ca au protejat sau favorizat retelele de proxeneti , crima organizata si clanurile de interlopi; cer ministrului de Interne, sa inceapa urgent verificarea fiecarui politist din fiecare oras, asupra caruia planeaza suspiciuni sau exista dovezi sau plangeri ca au favorizat si protejat retele de proxeneti , retele de crima organizata sau clanuri de interlopi si eliminarea acestora din sistemul politienesc", a mai scris Radulescu.

Citeste si:
Rădulescu: ”Un polițist cu 4 sau 7 clase mă învață pe mine cum să...
Rădulescu: ”Un polițist cu 4...


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.