Social 20 Iulie 2019 23:21
Patru membri ai unei familii, intre care doi copii, au fost implicati intr-un grav acccident rutier, sambata, in judetul Arad, iar un copil de 9 ani a fost declarat decedat, dupa ce autoturismul in care se aflau s-a ciocnit de un TIR.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Arad, Calin Domsa, a declarat ca accidentul a avut loc pe DJ 792A, la iesire din Beliu spre Bocsig. Un autoturism si un TIR s-au ciocnit, iar la fata locului s-a deplasat un echipaj de descarcerare de la Garda Ineu, dar si o unitate SMURD si o unitate medicala a Serviciului de Ambulanta Judetean Arad.

Conform ISU, in autoturism se afla o familie, respectiv mama de 29 de ani, tatal de 34 de ani si doi copii, de 12 si 9 ani. Toti au suferit rani grave, scrie Agerpres.

"Mama, tata si copilul de 12 ani sunt constienti si li se acorda ingrijiri medicale, insa copilul de 9 ani incarcerat a fost extras si declarat decedat", a declarat Domsa.

Ambele sensuri de circulatie ale drumului judetean au fost blocate, iar traficul a fost reluat in conditii normale in jurul orei 19,00, dupa finalizarea cercetarilor la fata locului. Politistii urmeaza sa stabileasca dinamica producerii accidentului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.