Social 23 Iunie 2019 13:57
Sorina Matei sustine, in cazul fetitei din Mehedinti, ca "presedinta completului de judecata care a decis ca fetita sa fie data in adoptie internationala familiei din SUA este sotia sefului direct al procuroarei care a luat-o cu forta printr-o perchezitie din casa celor care au crescut-o si a tarat-o pe asfalt".

"«Independenta, echidistanta, impartialitatea» actului de Justitie in cazul micutei Sorina: PRESEDINTA COMPLETULUI DE JUDECATA care A DECIS ca fetita sa fie data in adoptie internationala familiei din SUA ESTE SOTIA SEFULUI DIRECT AL PROCUROAREI CARE A LUAT-O CU FORTA printr-o perchezitie din casa celor care au crescut-o si a tarat-o pe asfalt

Pe scurt, povestea este simpla.

Tribunalul Mehedinti pe 18 februarie 2019 a decis ca fetita sa ramana la familia care a crescut-o, respingand cererea de adoptie internationala.

Decizia tribunalului Mehedinti a fost intoarsa total de decizia Curtii de Apel Craiova, pronuntata pe repede inainte, dupa 2 luni si un pic, pe 23 aprilie 2019. Asftel, un complet de judecata din 3 judecatoare, condus de presedinta de complet judecator Lucia Mariana Laloianu, a decis definitiv ca fetita sa fie data spre adoptie internationala familiei din SUA.

Supriza apare cand constatam cine este presedinta de complet din Curtea de Apel Craoiva care a decis asa ceva, intorcand decizia Tribunalului Mehedinti in cazul fetitei.

Presedinta de complet care a luat decizia este Lucia Mariana Laloianu, chiar sotia procurorului general al Parchetului Curtii de Apel Craoiva, Constantin Laloianu, reinvestit in aceasta functie de Sectia pentru Procurori a CSM incepand cu data de 1 ianuarie 2019.

Constantin Laloianu nu este numai sotul presedintei de complet care a luat decizia in privinta fetitei, este chiar si seful direct al procuroarei, Maria Antoaneta Piturca, sefa sectiei de urmarire penala din Parchetul Curtii de Apel Craoiva, cea care a luat mandat de perchezitie si vineri a ridicat fetita cu forta intr-o procedura penala din casa oamenilor care au crescut-o, a tarat-o pe asfalt si a bagat-o intr-o masina privata a celeilalte parti implicate.

Citeste si:
Lora ar vrea să adopte un copil: „Eu cred că dacă poți să iubești...
Lora ar vrea să adopte un...

Pot sa va mai spun ca seful procuroarei, sot al presedintei de complet care a dat decizia in cazul fetitei, Constantin Laloianu s-a ocupat in trecut inclusiv de dosarele lui Bercea Mondial.

Asadar, CSM (sectia de judecatori si sectia de procurori) si procurorul general, Bogdan Licu, ar trebui sa verifice si sa ancheteze cu celeritate- adica rapid- daca in cazul micutei, pe viata acestui copil, actul de Justitie a fost infaptuit cu respectarea principiilor care guverneaza Justitia, respectiv independenta, echidistanta, impartialitate.

Mai jos, documentele doveditoare si link unul dintre dosarele lui Bercea, intrumentate de Laloianu", a scris Sorina Matei pe contul Presa Curata de pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.