Social 21 Iunie 2019 09:04
O fetita de sapte ani din localitatea Poienile de Sub Munte, judetul Maramures, a fost impuscata in picior, ea aflandu-se intr-o masina pe care un echipaj de Politie a incercat sa o opreasca cu mai multe focuri de arma.

UPDATE 11:42 - Mama fetitei il da in judecata pe politistul care i-a impuscat copilul.

"Sa le las asa? Ii dau in judecata, ce sa fac? Daca imi omora copilul sau ceva? Vedem ce ne spun medicii. Fetita spune ca e bine, ca nu o doare nimic, dar eu nu i-am vazut piciorul pentru ca e pansat. Medicii de la Viseu nu mi-au spus daca glontul i-a strapuns piciorul, doar ca nu este grav", a spus Mihaela Suldac, mama fetitei ranite.

Fata in varsta de 7 ani a fost transportata la Spitalul Judetean de Urgenta din Baia Mare, cu plaga impuscata in picior, informeaza Adevarul.ro.

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului de Politie al judetului Maramures, in timpul unei actiuni de combatere a infractiunilor rutiere si a contrabandei, politistii incercau sa opreasca, joi seara, o masina care a fost radiata din circulatie si avea numar fals de inmatriculare. In incercarea de a-l opri, oamenii legii au tras focuri de arma, insa un glont a nimerit-o pe o fetita de 7 ani care era pasagera pe bancheta din spate.

"In autoturism de aflau soferul si trei pasageri, un baiat de 16 ani si doua fete de cinci, respectiv sapte ani. Baiatul de 16 ani e prieten cu soferul si este unchiul celor doua fete.

Pe timpul urmaririi, soferul autoturismului a parasit partea carosabila, traversand albia Raului Luhei. La scurt timp, politistii au identificat autoturismul, care fusese abandonat intr-o zona din apropiere, parcat langa o casa. De asemenea, din primele verificari realizate la fata locului, s-a constatat ca, in acea casa, la niste cunostinte, suspectul abandonase 3 minori (2 fetite si 1 baiat), cu varste cuprinse intre 5 si 16 ani. Una dintre minore (in varsta de aproximativ 7 ani) prezenta o rana la picior, motiv pentru care politistii i-au acordat primul ajutor si au solicitat interventia ambulantei",a declarat pentru News.ro purtatorul de cuvant al IPJ Maramures, Florina Metes.

Citeste si:
VIDEO Polițist de la Rutieră, lovit cu o piatră în cap, în timpul...
VIDEO Polițist de la Rutieră,...

Directorul Spitalului Judetean de Urgenta "Dr. Constantin Opris" Baia Mare, Vasile Pop, a declarat, vineri, corespondentului Mediafax ca starea de sanatata a micutei este buna.

"Starea de sanatate a fetitei este buna, urmeaza sa intre in sala de operatii medicul pediatru cu ortopedul pediatru sa rezolve fractura de metatars, este la laba piciorului. Este o plaga transfixianta cu fractura de metatars si se va interveni chirugical", a spus Pop.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.