Yuppy 7 Iunie 2019 14:22 de Clara Vacaru
Doua femei au fost ranite intr-un accident rutier petrecut vineri, pe DN 39, intre Eforie Nord si Agigea, dupa ce un autoturism a patruns pe contrasens si a intrat in coliziune cu o masina care circula regulamentar.

Surse din randul anchetatorilor au mentionat ca soferul care a provocat accidentul rutier este Mircea Basescu, fratele fostului presedinte Traian Basescu, scrie Agerpres.

"In data de 07.06.2019, ora 10:17, un barbat de 66 de ani a condus un autoturism pe DN 39, dinspre Eforie Nord catre Agigea si ajungand la sera de flori, a efectuat viraj la stanga pentru a intoarce peste marcajul dublu continuu si a intrat in coliziune cu un autoturism, condus regulamentar din sens opus de o femeie de 61 de ani. A rezultat vatamarea corporala usoara a conducatoarei celui de-al doilea auto si a pasagerului dreapta fata din cel de-al doilea autoturism, o femeie de 49 de ani", a transmis Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Constanta.

Cele doua persoane ranite au fost transportate cu ambulanta la spitalul judetean.

Potrivit IPJ Constanta, in cauza a fost intocmit un dosar de cercetare penala sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.